Om oss

Giardini AS åpnet sine dører juni 2003 og har siden gjort seg bemerket som en kreativ salong med prisvinnende frisører. Vi holder oss oppdatert på dagens nyheter og trender, samtidig som vi har høy fokus på kursing av både kunder og frisører. Vi er opptatt av at du skal få det meste ut av din nye frisyre og dermed takle hverdagens utfordringer bedre.

 

Vi stiller høye krav til oss selv når det gjelder kundeservice og kompetanse og målet vårt er å gi deg som kunde den optimale frisøropplevelsen når du besøker vår salong. Nettopp derfor har vi både stylister, fargekonsulenter og utdannede makeupartister som står til din disposisjon.

 

Alle våre frisører er aktive innenfor konkurransemiljøet og vi kan vise til gode plasseringer i alt fra styling, brudeoppsett og dame/herre klipp.

 

I tillegg til våre dyktige frisører fører vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter i vår salong. Sammen med vår veiledning vil disse produktene gi deg den pleien, omsorgen og den rette stylingen som akkurat ditt hår trenger. Bruk av riktige produkter for ditt hår vil gi deg nye muligheter og kanskje en skikkelig wow effekt når du trenger det.

 

Hos oss finner du kvalitetsprodukter fra: Redken, Sebastian, Wella, SP, Kms, Joico, Moroccan Oil, Id, Renati, Nioxin og vår økologiske serie Ecco.kid.

 

Velkommen til salongen vår på St.Hanshaugen Senter!

Giardini Hårdesign

Waldemar Thranesgate 25

0171 OSLO

Tlf. 22 11 18 60

Mandag - Fredag 10.00 - 19.00

Lørdag 10.00 - 17.00

 

Gardini Hårdesign

Dronningensgate 3

1530 MOSS

Tlf. 69 24 93 77

Mandag - Fredag 09.00 - 20.00

Lørdag 09.00 - 18.00