Våre Frisører

June Eriksen startet sin frisørkarriere i 1993 og har siden den gang vært med på å sette sitt preg på frisørbransjen. I 1999 åpnet hun sin egen salong og er i dag eier av Giardini Hårdesign i Oslo og Moss.

 

June er en dame med masse energi og hun innehar solid kunnskap noe hun blant annet bruker som kursholder og på show og visninger.

 

I 1995 begynte hun å konkurrere og hun kan vise til flere 1.plasser i dameklipp og styling i NM og blant annet en 3 og 4 plass i VM. I tillegg ha hun trent andre til gode plasseringer i NM .

 

June begynte å jobb som fast frisør og stylist for "Skal vi danse" fra sesong 2 i 2006. Andre programmer hun har jobbet med er blant annet "Allsang på grensen", "Grand Prix", "The Voice", "Norske Talenter", "Korslaget", "Spellemannsprisen", "Amandaprisen", og VG-lista.

 

 

Vibeke Dahl Kristensen er daglige leder hos Giardini Hårdesign, Oslo. Hun har vært i bransjen i 10 år og er aktiv innenfor konkurransemiljøet og kan blant annet vise til førsteplass både i dame- og herrefaget.

 

I 2010 flyttet hun fra oss for å gå på Brushstroke Makeup School i London. Der utdannet hun seg som makeupartist og jobbet som freelance hair- and makeupartist på alt fra beauty- og fashion-photoshoots,musikkvideoer og runwayoppdrag.

Nå er hun tilbake i Oslo og klar for nye utfordringer.

 

Vibeke er en solid og erfaren frisør med mye kreativitet og godt humør.

 

Jackie Anna har vært hos oss i snart 4 år og har utviklet seg til å bli en svært effektiv og flink frisør.

 

Som lærling var hun med i flere konkurranser der hun har oppnådd både 1 og 2 plass. Favoritten hennes er folie striper, noe hun utfører effektivt og med høy presisjon.

 

Jackie er en jente som har store ambisjoner og når vi ser hva hun har oppnådd mens hun har vært hos oss, vet vi at hun kommer til å nå langt.

Mia er vårt nyeste tilskudd i gjengen. Hun flyttet til Oslo etter og ha jobbet 4 år i Trondheim som frisør og makeup artist.

Dette er en dame som virkelig brenner for faget og når hun ikke jobber i salongen er hun ute på diverse styling oppdrag.

 

Etter 6 år i bransjen har hun lært seg og se det individuelle i et ansikt og jobber mot et resultat som kler kunden. Hennes store lidenskap er farge og striper hun har derfor utdannet seg videre til og bli "Master Color Expert" innenfor Wella.

 

Mia er en blid og utadvendt jente som er glad i nye utfordringer.

Giardini Hårdesign

Waldemar Thranesgate 25

0171 OSLO

Tlf. 22 11 18 60

Mandag - Fredag 10.00 - 19.00

Lørdag 10.00 - 17.00

 

Gardini Hårdesign

Dronningensgate 3

1530 MOSS

Tlf. 69 24 93 77

Mandag - Fredag 09.00 - 20.00

Lørdag 09.00 - 18.00